neděle 29. května 2011

Rezervní napájení: Stand Off, část 1

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/reserve-power-stand-off-part-1/:
Ross Rubin přispívá rezervní napájení , sloupec zaměřené na osobní perspektivy a produkty.

Se sluchátkem obrazovky stále větší a aplikace, jako je streamování primetime show a video chat objevuje stále více, že to není překvapující, že některé telefony, jako je HTC 4G Evo patří vestavěný stojánek. Většina telefonů, když trpí LifeCall komerční syndrom - když jsem padal, mohou se dostat nahoru. Chcete-li nabídnout nějakou pomoc, celá chata průmysl kapesní produkty - mnozí s nápaditými vzory - objevily se vám vychutnat si sluchátka na obrazovce, aniž by vaše ruce v cestě. Ale jak univerzální jsou?

Testoval jsem různé populární a neobvykle tvarované-sluchátka - včetně iPhone a iPhone 3GS 4, Droid 2, Droid X, BlackBerry Bold a BlackBerry pochodeň, Palm Pre, HP Veer, Samsung Captivate a monstrózní Samsung Infuzi aplikujte - zjištění, například, že některé telefony vejde do některých stojí pouze tehdy, když byla rozšířena jejich fyzické klávesnice. Překvapeni, jak dobře několik stánků zvedl, dokonce jsem se snažil jim s několika tablets, včetně BlackBerry scénáře, Apple a Motorola IPAD Xoom. Tento sloupec představí prvních šest zařízení po přestávce, zatímco další rezerva energie se bude diskutovat o několik dalších, uzavřít s mým oblíbeným, a odkaz na tabulku, která podrobně zařízení a stánků spárována s vhodně navzájem.

Pokračovat ve čtení Rezervní napájení: Stand Off, část 1

Rezervní napájení: Stand Off, část 1 původně objevila na Engadget na so. 28 květen 2011 22:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat