neděle 29. května 2011

Google tečky vypnutí data Wave, přeložit API (mimo jiné)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/28/google-pinpoints-shutdown-dates-for-wave-translate-apis-amongs/:
'Tis smutný den ve světě Google ... alespoň pro vývojáře, kteří používají některý z mála nešťastný API. Jak hledat obra API seznam vzrostl v posledních měsících, je to rozhodování usmrtit několik v jejich úsilí o "jarní úklid". Ve skutečnosti, celkový součet ze sedmi nových rozhraní API byla zahájena v Google I / O samotné, ale vypadá to, jako by konec je blízko k Blog Search API, Knihy Data API, Image Search API, Zprávy Search API, Patent Search API, bezpečné prohlížení API (v1 pouze), přeložit API, přeložit API, Video Search API a virtuální klávesnice API. Z těch, Wave je nejvíce překvapující , ale přeložit pravděpodobně bolí nejvíc - zvláště pro smetánka, který se spoléhal na ty pečené-in služby zabalit své hlavy kolem různých jazyků. Podle goog, přeložit API, které bylo úředně zakázány "vzhledem k značné ekonomické zátěže způsobené rozsáhlé zneužívání." Docela hrozivý výraz, to je pravda, a další důkaz, že pár shnilých jablek může zničit věci pro celou nás. Hit na níže uvedené odkazy si pohled na celou škodu - jsme vám varování, že není hezká.

Google tečky vypnutí data Wave, přeložit API (mimo jiné) původně objevila na Engadget na So. 28.květen 2011 17:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Thinq | zdroje Google | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat