neděle 29. května 2011

Metafora software pro rozpoznávání si klade za cíl rozlišit přítele od nepřítele

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/metaphor-recognition-software-aims-to-distinguish-friend-from-fo/:
I když je to jen správné, že lidé budou chráněny před nepřízní poezie, mohlo by to být brát věci trošku příliš daleko. Zpravodajských úředníků na Úřadu pronikavé analýzy (ne, opravdu), zjistili, že metafory by mohly být zásadní význam pro národní bezpečnost. Tím, dobře, ostře analyzuje způsob, jakým lidé používají metafory v každodenních rozhovorech, věří, že mohou odhalit "základní přesvědčení a pohledy na svět" - jako negativní pocity vůči určité zemi. Teď se volá na civilní vědci a vysokoškolští učitelé, aby jim pomohla udělat automaticky pomocí rozpoznávání a superpočítače . Samozřejmě je tu vždy riziko, že teroristé budou inteligentní přepínač s pomocí podobenství místo.

Metafora software pro rozpoznávání si klade za cíl rozlišit přítele od nepřítele původně objevila na Engadget na ne. 29 květen 2011 13:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telegraph | zdroje IARPA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat