středa 2. března 2011

Vyrobit sám Kinect hack Vás rozpálí do 3D puzzle kus

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/02/fabricate-yourself-kinect-hack-turns-you-into-a-3d-puzzle-piece/:
Byli jsme zeslabení naší podoby do mýdel po celá desetiletí, ale naštěstí pro nás někdo přijde s mnohem jednodušší způsob, jak učinit náš dokonalý dobře vypadá v miniatuře. V návaznosti na dlouhé řadě nápadité Kinect hacků , lidi na interaktivní Výroba přinesly program s názvem zhotovte si, že požádá o stroj zachytit obrazy uživatelů a převést je do 3D tisk souborů. Hack, který byl prezentován na hmotný, vestavěné a ztělesněná Interakce konferenci v lednu, výsledky v malé 3D modely, které se podobají Han Solo v pasti hrany karbonitu a sport skládačky, které mohou být použity k výrobě mřížku malé, ale přesné reprodukce. Vyrobit sám, je stále ještě v plenkách, a výsledné modely jsou relativně krátké na detail, ale my jsme nic méně nadšeni možností - prostě myslet na všechno to, co by mohlo monogram na čas potřebný k výrobě jednoho mýdlovou sošku. Video po skoku.

Pokračovat ve čtení zhotovte si sám Kinect hack Vás rozpálí do 3D puzzle kus

Vyrobit sám Kinect hack Vás rozpálí do 3D puzzle kus původně objevila na Engadget na st. 02.03.2011 11:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink i.materialise | zdroje Interaktivní Výroba | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat