středa 2. března 2011

Vadné GPU NVIDIA třídní akce vypořádání napadnout, ale čas se krátí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/nvidia-faulty-gpu-class-action-settlement-challenged-but-times/:
Pamatuji si, když byl chycen NVIDIA prodej vadných mobilních grafických čipů , a souhlasila s poskytnutím výhodné-suterén náhradní notebooky , aby se třídy-soud akce jít pryč? Alespoň jeden pán nebyl spokojen s tím, jak to šlo dolů, a je vidět, že žaluje postižených zákazníků dostat spravedlivou protřepejte. Ted Frank Centra pro skupinové žaloby férovost říká, že NVIDIA nemá žádné obchodní neoprávněného levné notebooky, a myslíme si, že by mohl mít případ - po tom všem, soudce nařídil, že NVIDIA poskytnout "náhradní počítač stejné nebo obdobné povahy a stejné nebo podobné hodnoty, "a nebere právník vidět, že 400 dolarů Compaq Presario CQ56-115DX, že společnosti nabízející nepřijde blízko k odškodnění chovatelů vadného stroje. My žertoval, že byste mohla být lépe prodávat svůj starý notebook na díly na eBay, a to nemusí být daleko od pravdy.

Jde o to, zda Ted Frank a společnost vyhrát nebo prohrát u soudu, vadný notebook majitelé mají jen dva týdny zbývají k přihlásit se na cokoliv NVIDIA skončí rozdávání, jak 14 března je konečný termín k vypořádání nároků poštovního razítka. Přečtěte si argumenty v našem větší pokrytí odkaz, a rozhodnout se sami.

Vadné GPU NVIDIA třídní akce vypořádání napadnout, ale čas se krátí původně objevila na Engadget na Út. 01.03.2011 23:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bod zákona , Memo re: Návrh na Vymáhat (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat