středa 2. března 2011

Random House přepínače e-knihy modelů oceňování, vyčistí cestu pro vstup do iBookstore

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/random-house-switches-e-book-pricing-models-clears-way-for-entr/:
No, vypadá to, že poslední velké protahování od Apple iBookstore by mohla být brzy připojí své soupeře na IOS zařízení - Random House dnes oznámila, že je opouští jeho aktuální cenový model pro e-knihy ve prospěch takzvaný "agentura cen", které Apple trvá na tom. Tento model vyžaduje, aby vydavatelé nastavit maloobchodní ceny jejich knih se knihkupec dostat 30 procent snížit z každého prodeje - na rozdíl od tradičních velkoobchodní model, který umožňuje maloobchodníkům stanovit cenu knihy a dokonce i prodat se ztrátou (jako Amazon udělal v minulosti). Vzhledem k tomu, Street Journal upozorňuje na stěnu, agentura model byl kritizován některými (včetně Random House dříve) pro účinné odstranění diskontování a zaručení prodejci zisk z každé knihy, které prodávají. Samozřejmě, Random House dosud oficiálně oznámila, že se připojí k iBookstore řadách, ale tyto zprávy se jistě souladu se hezky s malou událostí zítra.

Random House přepínače e-knihy modelů oceňování, vyčistí cestu pro vstup do iBookstore původně objevila na Engadget na út. 01.3.2011 17:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AllThingsD | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat