středa 2. března 2011

Starší TiVo Series 3 / HD boxů bude spolupracovat s IPAD vzdálené app brzy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/older-tivo-series-3-hd-boxes-will-work-with-the-ipad-remote-ap/:
Společník app pro TiVo DVR Premiere dopadlo dobře, když jsme je přezkoumal , ale ZatzNotFunny poukazuje na to, že mohli dostat ještě lepší brzy, když to bude představovat "omezenou podporu" pro Series 3 / HD krabice, spolu s TiVo DVR nabízí kabelovým operátorům, jako je výzkum a Suddenlink . Tento "brzy" info byl zahrnut v aktualizaci, která včera přidala nové DVR obrazovka pro výběr do procesu instalace, schopnost běžet na pozadí a různé výkonnosti vylepšení a opravy chyb. Samozřejmě, my teď víme, že TiVo je "životnost" nabízí nebude trvat věčně ( deset let, dávat nebo brát ), ale pro uživatele, kteří by raději zůstat u své stávající hardware namísto upgradu na série 4, stále existuje několik nové funkce sestupovat potrubí.

Starší TiVo Series 3 / HD boxů bude spolupracovat s IPAD vzdálené cca brzy původně objevila na Engadget na út. 01.03.2011 18:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ZatzNotFunny , iTunes , TiVo Společenství | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat