středa 2. března 2011

Prospero robotické zemědělec roboticky rostlin semena, dělá lidi ještě více líný (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/prospero-the-robotic-farmer-robotically-plants-seeds-makes-huma/:
Přiznejme si to - lidé jsou líní , a přesto neuvěřitelně pracovitý. Viděli jsme všechno, co od sebe-dělat posteli , na kanál-changer , aby i bezdotykové klávesnici . A teď, jsme požehnáni s robotem , že rostliny semena pro nás. To je pravda, obraz vidíte výše, je v pěti-legged stroj, který má schopnost dokončit všechny nezbytné kroky pro růst rostlin. Díky čipu Parallax vrtule, který je namontován na Schmart rady, Prospero je schopen samostatně pohybovat v libovolném směru a zabránit maření objekty. K dispozici je snímač, který leží pod jeho těla, které smysly, kde se semena byli nasazeni. Pokud robot zjistí, že země potřebuje semeno, bude to kopat díru, pokles semeno, pohyb půdy zpátky přes otvor a potom barva ve spreji mletý bílý na vědomí, že tento proces byl úspěšný. Břicho bot je také vybavena hnojiv a herbicidů, a Prospero může 'mluvit' (přes infračervený port) na jiné roboty, aby byla zachována plodin-vytvářet účinnost. Můžete se podívat na 48-druhý klip o výsadbě procesu po přestávce. Nebo, pokud jste sklizeň-nadšenec, hit větší pokrytí odkaz na 5 minut slávy zelený palec akce.

Pokračovat ve čtení Prospero robotické zemědělec roboticky rostlin semena, dělá lidi ještě více líný (video)

Prospero robotické zemědělec roboticky rostlin semena, dělá lidi ještě více líný (video) původně objevila na Engadget na Út. 01.03.2011 18:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | zdroje Trossen Robotics | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat