středa 2. března 2011

Microsoft Windows Embedded Kompaktní 7 je nyní k dispozici, může nebo nemusí dělat jeho cestu k tablety

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsoft-windows-embedded-compact-7-now-available-may-or-may-n/:
Zpět v červnu na Computexu , Microsoft oznámil nástupce Windows CE - Windows Embedded Kompaktní 7 - a je to konečně bít obecné dostupnosti známky dnes. Kluci v Redmondu zaslali 180-denní zkušební verzi konečné WEC7 kousky včera, a když je jasné, když to bylo propuštěno na výrobce, ZDNet je Mary Jo Foley poznamenává, že digitální podpis na kousky, je 19.února. Takže, co to všechno znamená? No, budete určitě chtít podívat na naše Windows Embedded Kompaktní 7 vysvětlil post , ale měli bychom začít vidět nový OS napájení telefony (nezapomeňte WP7 je postaven na Win CE jádro), lékařská zařízení, maloobchodní systémy, a možná dokonce i některé tablety brzy. Pokud jde o druhou kategorii, můžete Rememeber že jsme viděli, že WEC7 prototyp tabletu výše na Computexu, nicméně zatímco někteří, jako je ASUS slíbil brzy na tom, že by používal software pro své EP101TC , to rychle vykopaný, že nápad a šel s operačním systémem Android. Náš odhad je, že bude případ většiny venku, ale lehký OS, který nyní může běžet na ARM architektuře V7, má vestavěný podporu pro Silverlight pro Windows Embedded a Flash 10,1, zjevně má výhody oproti Windows 7 na tablety moment. Hit zdroj odkaz na nějaké bližší informace, a budeme ujistěte se, že aby pozor na nová zařízení s operačním systémem nové rozvláčný OS.

Microsoft Windows Embedded Kompaktní 7 je nyní k dispozici, může nebo nemusí dělat jeho cestu k tablety původně objevila na Engadget na Út. 1.3.2011 20:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat