sobota 5. února 2011

Brooklyn autobus jezdci dostat v reálném čase-autobus sledování přes mobil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
New York je Metropolitní dopravní autorita zahájila pilotní program o několik měsíců zpět, aby nabídl autobus jezdci nějaký Real-time informace o sledování, ale to je nyní rozšířena, co se zcela novým programem na trase B63 v Brooklynu. Tato služba je v současnosti dostupné přes mobilní-přátelské webové stránky nebo textové zprávy, a smartphone uživatelé mohou také skenovat stačí zasunout obraz čárových kódů (pravděpodobně QR kód ) na autobusové zastávce, aby ihned odbavit na umístění v příštích pěti autobusy že dorazí na zastávce. A co víc, na rozdíl od předchozího programu, je tento nový systém založený na open source platformě vyvinuté s pomocí OpenPlans, a MTA je vlastně povzbudivé vývojáři kopat do API a rozvíjet své vlastní řešení - což by jistě zajímavé, jak dostat program je rozšířen po celém městě (Staten Island autobusová linka je next up). Hlava na minulost přestávka na tiskové MTA, a udeřil se na níže uvedený odkaz na službu vyzkoušet přímo v prohlížeči.

Pokračovat ve čtení Brooklyn autobus jezdci dostat v reálném čase-autobus sledování přes mobil

Brooklyn autobus jezdci dostat v reálném čase-autobus sledování přes mobil původně objevila na Engadget na So. 05.02.2011 12:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hromadné dopravy | zdroje MTA BusTime , OpenPlans | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat