sobota 5. února 2011

Hong Kong gadget bleší trh: výbuch z minulosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/04/hong-kong-gadget-flea-market-a-blast-from-the-past/:
Pokud jste viděli náš Hongkong funkci od chvíli zpátky, pak by jste již slyšeli o mé oblíbené gadget putyka Sham Shui Po. Náhodou, můj post-let procházku v okrese řekl včera se shodoval s čínskými Apliu Street bleší trh Nového roku, který uváděl mnoho historických předmětů, jako je nefrit figurky, obrazy, šperky, videokazety, gramofonové desky, atd. Samozřejmě, co se opravdu upoutala mou pozornost byly staré předměty, které byly doslova nashromáždila po ulici, a již od HK $ 30 (US $ 3.85), můžete snadno vyzvednout stará klasika, jako jsou Sony Clié, HP iPaq, WonderSwan barvy, originální Game Boy, MiniDisc přehrávač, nebo dokonce vlastní staré školy notebook nebo fotoaparát. Peklo, někteří dokonce chlap měl pár Nintendo Micro VS Systems (Donkey Kong Hokej a box)!

Úlovek? No, tam byl zřejmě žádné záruky pro tyto veterány, plus rozbité obrazovky nebo nedostatek kompatibilních baterií pro některé znamenalo, že většina z nich byla vhodnější jako sběratelské předměty. Bez ohledu na to, vzali jsme 6 dolarů hazard se Sony Clié PEG-NR70 Palm PDA s dokovací stanicí a bum! Funguje to! No, kromě baterie, která trvá jen hodinu, ale budu postava něco ven.

Hong Kong gadget bleší trh: výbuch z minulosti původně objevila na Engadget na pá. 04.02.2011 20:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat