sobota 5. února 2011

iTunes darování podfukář čištění z britské bankovní účty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
Dne 25. ledna registr hlásil, že jeden nešťastný kluk viděl jeho bankovní účet vyprázdní přes sérii iTunes měsíčních nákupů dárek zaslat neznámého účtu služby Hotmail. Byl informován o krádeže e-mail od společnosti Apple, říká jeho dar koupě byla potvrzena, ale bohužel, on by již byla přijata ve výši 1.000 liber. Je to již více než týden, protože příběh se objevil, ale účty i nadále nalít do podpory zákazníků společnosti Apple fóra v návaznosti na obvinění vznesená do rejstříku - a chlapec jsou lidé šílený. Zdá se, že zákazníci hledají Apple pomoc obdrželi pat odpověď, že to zní strašně známé : zrušit vaší kreditní karty a zprávy na váš bankovní poplatky. My jsme ještě neslyšel o této události kdekoli mimo Spojené království, ale jsme stále zájem vidět, jak velký iTunes loupeži třese se. Pokud podezřelé Hotmail účtu je sání vás v suchu, chceme všechny tříděné údaje.

iTunes darování podfukář čištění z britských bankovních účtů původně objevila na Engadget na So. 05.02.2011 06:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje Apple Podpora | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat