sobota 5. února 2011

Schneider-Kreuznach říká, že to je 'intenzivně pracuje' Micro Four Thirds čočky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/schneider-kreuznach-says-its-working-intensively-micro-four-t/:
Tam není mnoho detailů firmy na tohle ještě ne, ale vypadá to, že uživatelé Micro Four Thirds fotoaparátů nyní mohou spolehnout na získávání některých nových objektivů od Schneider-Kreuznach dříve či později. Společnost, známá pro své high-end čočky a jiné optické výrobky, právě oznámila, že je to připojil Micro Four Thirds systému Standard skupiny, a to říká, že je to teď "intenzivně pracuje na příslušné série objektivů." Generální ředitel společnosti Dr. Josef Staub dále dodal, že on věří, že norma má "velký potenciál", a že to "zjednodušuje a zlepšuje možnosti pro kompaktní digitální fotoaparáty a nabízí vynikající příležitost pro průmysl jako celek, stejně jako pro nás jako čočka výrobce. " Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Schneider-Kreuznach říká, že to je 'intenzivně pracuje' Micro Four Thirds čočky

Schneider-Kreuznach říká, že to je 'intenzivně pracuje' Micro Four Thirds čočky původně objevila na Engadget na so. 05.2.2011 01:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje 43 Pověsti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat