sobota 5. února 2011

Nokia údajně plánuje 'organizačních změn,' mobilní telefony exec na výstupy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Vypadá to, že Den kapitálových trhů je tvarování až bude zcela barnburner Nokia. V důsledku zprávy, že Microsoft a Nokia může mít nějaký druh tie-up v pracích, Německo týdeník Wirtschaftswoche hlásí, že nově jmenovaný generální ředitel Stephen Elop bude nabízení adieu na řadu vysoce postavený úředníků. Citovat "společnost zdrojů," papír uvedl, že Mary T. McDowell , velké zvíře v mobilních telefonech jednotky, stejně jako Niklas Savander, manažer trhů jednotky, by mohla být na výstupy. Kromě toho může Kai Öistämö (ředitele pro rozvoj) a Tero Ojanperä, manažer zodpovědný za služby a mobilní řešení, také se těší jejich finální víkendy jako zaměstnanci Nokia. To vše je součástí strategie monumentální posun, a pokud to všechno pánve ven, bude to Elop je první hlavní tah od nástupu do funkce generálního ředitele v září loňského roku . Samozřejmě, Anssi Vanjoki více či méně odešel na jeho vlastní vůle , a společnost má v podstatě propracovalo dopředu s malý k žádné změně, neboť. Jsme řekli, že Nokia si najal Headhunters aby vyhledávaly špičkoví lidé vyplnit řekl sloty, ale je těžké říct, proč se domnívá, že Elop nové mozky jsou potřebné. Zde je doufat, že to je začátek něčeho ... konkurenceschopné.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Nokia údajně plánuje 'organizačních změn,' mobilní telefony exec o neúčasti původně objevila na Engadget on So. 5.2.2011 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nokia Blog | zdroje Wirtschaftswoche | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat