pondělí 7. února 2011

Cisco, kteří chtějí získat vstup Technologies, dostanete i hipper s streaming

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/07/cisco-looking-to-acquire-inlet-technologies-get-even-hipper-wit/:
Cisco, kteří chtějí získat vstup Technologies, dostanete i hipper s streaming Jsme neslyšeli mnoho o vstup Technologies v průběhu let, společnost, která pracuje převážně v zákulisí na pokročilé technologie kódování, ale bylo to tam na řezání-hrana Blu-ray rozjetého vlaku zpět v roce 2008 . Nyní je hledá nastavit, aby se stal nejnovějším přírůstkem do Cisco , se tato společnost oznámila úmysl pokles 95000000 dolarů a podívejte se na pořízení přes. To není úplně jasné, co Cisco bude dělat, když to zvedne to hračka, ale určitě to zní jako mobilita je na mysli Enrique Rodriguez, Cisco Service Provider Technology Group Video Generální ředitel:
Cisco Videoscape platforma bude hrát klíčovou roli při objevování TV zkušenosti, a získání vstupního umožní našim zákazníkům využívat síť jako platforma pro poskytování inovativních video zážitky pro spotřebitele na jakémkoli zařízení.
Pokud to jméno zní povědomě, až do nedávné doby Enrique pracoval ve společnosti Microsoft na, mimo jiné, Zune a Media Center. To by mohlo také dát další vodítko, kde Cisco se děje.

Pokračovat ve čtení Cisco, kteří chtějí získat vstup Technologies, dostanete i hipper s streaming

Cisco, kteří chtějí získat vstup Technologies, dostanete i hipper s streaming původně objevila na Engadget na po. 07.2.2011 09:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink The Wall Street Journal | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat