středa 19. října 2011

Verizon se podíváme na 10 listopadu zahájí na Galaxy Nexus, RAZR Droid a HTC Rezound?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/verizon-looking-at-november-10th-launch-for-galaxy-nexus-droid/:
Je možné, že trojice LTE-Powered Superfriends jsou připraveni na Throwdown ve stejný den, přesně v místním výstupu Verizon? Podle uniklé interní zdvořilost DOC Droid-Life, nasvědčuje tomu, 10.listopadu jako pravděpodobné datum startu za to, co by mohlo být letošní první tři dary dovolenou gadget: Samsung Galaxy Nexus , Motorola Droid RAZR a HTC Rezound (dříve známý jako Vigor). Jsme trošku zmatená, ale proto, že Motorola hrdina zařízení je jen Droid HD - které, jak jsme nedávno objevili, rozhodně není telefon skutečné jméno. Také zajímavé si povšimnout, je zavedení "SMS Sync pro tablets" feature 13. listopadu, který může odkazovat se na nějaký druh služeb cloud zálohy nebo most mezi tablet a telefon. Ať tak či onak, barva nás zaujalo. Pojďme se přes prsty, že budeme mít pár detailů opřít dnes .

Pokračovat ve čtení Verizon se podíváme na 10 listopadu zahájí na Galaxy Nexus, RAZR Droid a HTC Rezound?

Verizon se podíváme na 10 listopadu zahájí na Galaxy Nexus, RAZR Droid a HTC Rezound? původně objevila na Engadget na út. 18.říjen 2011 19:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Droid-Life | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat