středa 19. října 2011

Samsung Galaxy je Nexus dostane oficiální: Android 4.0, 4,65 palce HD Super AMOLED displejem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/samsungs-galaxy-nexus-gets-official-android-4-0-4-65-inch-hd/:
Počkejte, nic víc. Google a Samsung právě z dlouho očekávané Galaxy Nexus (ne delší Nexus vlády , jak jsme kdysi slyšeli) Úřední zde v Hong Kongu a specifikace jsou naprosto slintat-hodný. Ti, kdo mají ruce Bantam nemusí platit, protože to 4,65 palce monstrum je povinen přivézt mluvit o Sidetalkin ". Samozřejmě, že zmrzlina Sandwich je na palubě, se Google konečně odhalil verzi číslo 4.0. Ostatní specifikace jsou HD Super AMOLED displej (1280 x 720), 1.2GHz dual-core procesor, 5 megapixelový fotoaparát vzadu (s LED bleskem), 1,3 MPix kamera front-čelí, 1080p30 Nahrávání a přehrávání videa, hypermoderní panorama mód , 3,5 mm jack na sluchátka a Bluetooth 3.0. Najdete zde také USB 2.0, WiFi 802.11a/b/g/n, vestavěný modul NFC, akcelerometr, kompas, gyro, senzor přiblížení a dokonce i barometr - Jo, barometr . Povrchová úprava věci, zde je 1 GB RAM, 16 nebo 32 GB vnitřní úložný prostor a 1750 mAh baterii. Co se týče rádia? K dispozici je HSPA + modelu na čepu, zatímco LTE verze "bude k dispozici v závislosti na regionu." Je tu ani jeden nemá zmínka o dopravce v tiskové zprávě držíme, ale na základě dříve úniky, 4G stavět na Verizon Wireless se zdá zámek.

Zaměření na Sandwich Zmrzlina pro klíště, bude Android 4.0 přinese "zcela nový vzhled a pocit Android", který se může pochlubit novým designem uživatelského rozhraní, podpořen multitasking / oznámení, full-na NFC podporu a nové lidi aplikaci, která umožňuje uživatelům Lidé s přáteli, rodinou a spolupracovníky fotografie ", zatímco pokukování jejich stav aktualizace od společnosti Google +. ICS také představí tvář Unlock, který proniká do obličeje uznání protokolů pro odemknutí telefonu. A pak je tu Android Beam, založené na NFC technologie, která umožňuje, aby "rychle sdílet webové stránky, aplikace a YouTube pouhým poklepáním dva telefony dohromady." Podle Goog, "zamčené obrazovky, domovské obrazovce telefonu aplikace a všechno mezi tím byl přepracován a znovu zvážit," a je to docela hnusný telefon spustit se. Jsme stále ještě čeká na slova o tom, kdy bude ICS se válí na jiné telefony (a ty, které budou podporovat), tak aby to zamčené zde více jak liveblog rozvíjí - zkontrolujte níže pro více obrázků a po přestávce na tisková zpráva.

Žádné komentáře:

Okomentovat