středa 19. října 2011

Funkce: "Myslím, že jsou šílení": Uvnitř 48 hodin boj o co nejlepší videohru

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3z_jAkhyxW4/i-think-theyre-mad-inside-the-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game.ars:

Proč by někdo kódování týmu disk sám na okraj vyčerpání vytvořit plnohodnotné videohry, jeden představovat jezevce, v průběhu jednoho víkendu? Proč by 20? Jsme poslali naše muže v Austrálii v délce 48 hodin "hra jam", zjistit, a vrátil se s úžasným 24.000 slovo odpověď. Je-li číst tento kousek neznamená, že se chcete vytáhnout notebook a dělat něco kreativního, můžete být mrtvý uvnitř. Zde je tedy první část ze tří částí epos, který zahrnuje hru Jam je první večer, druhé a třetí části bude následovat v příštích dvou dnech.

Tyto tři slovíčka

"Je to všechno o jídlo," říká Truna.

Je pátek odpoledne. Jsem na Queensland University of Technology (QUT) je Kelvin Grove areálu v Brisbane v Austrálii, kde se 120 amatérských i profesionálních herních vývojářů se chystáte provádět vyčerpávající test vytrvalosti, nervy a duševní zdraví. Za pár minut, v šestnáct hodin, obdrží tři slova. Pak, v následujících 48 hodinách, musí vymyslet, prototyp, a vytvořit plně hratelné na základě těchto slov.

Truna je duchovní otec této malé soutěže-cum-sociální experiment, jak se vymanit člověka úplně. Ona je Brisbane Mezinárodní asociace herních vývojářů kapitoly "tetičky" a designu odborný asistent na QUT. Dá se bez nadsázky říci, že je pro místní společenská hra dev. Dnes, ona je závrať na tvůrčí energie kolem ní.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat