středa 19. října 2011

T-Mobile vnitřní doc úniky, baterka BlackBerry 9810 s lukem v listopadu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/t-mobile-internal-doc-leaks-blackberry-torch-9810-to-bow-this-n/:
Překvapení zmrzlina Sandwich telefon není - na to zprávy, budete muset počkat, až později večer . Ne, RIM portrét QWERTY slider není nejčerstvější kousek kit smartphone aréně, ale pro ty, určené CrackBerry pár na T-Mobile, je to 14.4Mbps rychlosti to může být dost. Unikly screenshot převrátil na TmoNews ukazuje baterka 9810 , v současné době k dispozici na AT & T, vedle seznam svých známých specifikací. Kromě přidání volání WiFi a nové Magenta vykopávek, moc tady změnilo. Kapacitní dotyková obrazovka stále opatření na 3,2 palců a RIM dosud narazil na kvalitu svých 5 megapixelovým fotoaparátem, ani zadní telefonu 8 GB paměti. I když tento vnitřní pic není tip od nás na blížící se vydání okna, jsme si jistý, že se jedná o stejnou 4G "Dumoine" telefon od pádu unikly plán , což naznačuje potenciální 9.listopadu startu. Ano, bude tento trend si dokola, dokud RIM dostane BBX ven do volné přírody nebo bezdrátové jste na trhu něco trochu ostřejšího ?

T-Mobile vnitřní doc úniky, baterka BlackBerry 9810 s lukem v listopadu? původně objevila na Engadget na st. 19.říjen 2011 04:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TmoNews | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat