středa 19. října 2011

Amazon nyní umožňuje zrychlovat superpočítačového clusteru

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AOL67Wkj_ro/:
Image (1) Amazon-Web-Services.png for post 338064

Tisíce firem z Dropbox na Netflix spoléhat na Amazon Web Services , aby skladování a výpočetní techniky v cloudu. Amazon je cloud computing nabídky zahrnují ukládání dat on-demand computing cyklů. OW, Amazon se chystá přidat novou službu. Amazon chce společnostem sami sebe ptají, co jejich konstruktéři mohli udělat, kdyby měli přístup k supercoomputer?

Dnes na summitu Web 2.0, Amazon oznámil, Amazon Elastic MapReduce (EMR), který umožňuje společnostem točit až ekvivalent superpočítače řešit velké problémy s údaji. Amazon používá tuto službu se lépe zvládnout padesát milionů změny na týden své prodejní katalog 1,5 miliardy položek. Amazon EMR je kombinace Amazon S3 (jeho cloud storage služby), EC2 (Elastic Compute Cloud) a Hadoop klastrů.


Společnost: Amazon
Datum spuštění: 19.října 1994
IPO: NASDAQ: AMZN

Amazon.com Inc (AMZN) je přední světová internetová společnost a jednou z nejnavštěvovanějších destinací po celém světě Internetový maloobchod. Amazon je jednou z prvních společností, které prodávají produkty hluboko do dlouhý ocas na bydlení je všechny v mnoha skladech a distribuci produktů od mnoha partnerských firem. Amazon prodává přímo, nebo slouží jako platforma pro prodej široké škály produktů. Mezi ně patří knihy, hudbu, video, spotřební elektroniky, oděvů a výrobků pro domácnost. Většina Amazon ...

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat