neděle 28. srpna 2011

HTC HD2 udržuje svěží s mangem RTM a vlastní ROM, vypadá na jasné poslední překážku (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:
Pravděpodobně znáte HTC HD2 je telefon, který prostě nemůže být držen v minulosti. I když to začalo život s Windows Mobile 6.5, je to od té doby setkal lepší štěstí s operačním systémem Android, Meego, a nejvíce nedávno ... Nodo . Nyní, po úniku Mango Windows Phone RTM , co se chystá zahřát znovu. Nejprve jsme narazili na video, které jasně ukazuje HD2 pohlcují verze 7720 tohoto tropického ovoce bez zaváhání. Také XDA-Developers členů YukiXDA a xboxmod připravuje k vydání své vlastní pojetí ROM na této verzi. Oba projekty jsou v současné době brzdí neschopnosti OS správně rozpoznat telefonu microSD kartu, ale to se zdá být poslední krok před plnohodnotné vydání. Máte-li zájem, podívejte se na video po přestávce, a ujistěte se, že záložku zdroj odkaz. Život je o tom dostat mnohem zajímavější pro HD2.

Pokračovat ve čtení HTC HD2 udržuje svěží s mangem RTM a vlastní ROM, vypadá na jasné poslední překážku (video)

HTC HD2 udržuje svěží s mangem RTM a vlastní ROM, vypadá na jasné poslední překážku (video) původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser | zdroj XDA-Developers | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat