neděle 28. srpna 2011

Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE ​​oznámil, nastavit debut na veletrhu IFA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-tab-8-9-lte-announced-set-to-debut-a/:
Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE
No, pokud jste si mysleli, Samsung bylo provedeno vyladění Galaxy S II , jsi velmi mýlí. Korejská společnost se chystá odhalit Galaxy II S LTE na veletrhu IFA v Berlíně tento týden spolu s LTE verzi svého stále nepolapitelný Galaxy tab 8,9 - a budeme tam trochu rukou včas. Oba přístroje jsou sportovní aktualizovaný dual-core procesor běží na 1,5 GHz, zatímco S II je také stále velikosti rány a pohybuje se až na 4,5-palcovým displejem. Karta zůstává jinak beze změny, houpací stejný displej 1200 x 800 a Super-štíhlé (8,6 mm tlustý) design. Upřímně řečeno, nejsme si jisti, co ještě potřebujete vědět - 4G LTE a Over-The-top procesor? OK, možná ceny a dostupnosti by bylo hezké, ale budete prostě muset vystačit s nějakou PR pro tuto chvíli. Podívat se na to po přestávce.

Pokračovat ve čtení Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE oznámil, nastaveno na debut na veletrhu IFA

Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE oznámil, nastavit premiéru na veletrhu IFA původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat