neděle 28. srpna 2011

Eyeborg filmař zapálí oční kamera k dokumentu špičkové protézy (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:
Eyeborg
Na konci roku 2008 režisér Rob Spence , nás zaujal, když oznámil svůj plán na jam kameru v jeho lebce nahradit oko ztratil se nešťastnou náhodou. Místo připojení fotoaparátu k jeho mozku, Spence snažil se stát se tzv. "lifecaster," Nahrávání krmiva na externí zařízení. Nyní je jeho Bionic oko je v provozu, a je dokonce spojil s malou společnost s názvem Square Enix vytvořit dokument o state-of-the-umění protézy a kybernetice. Krátký film, vestavěné po přestávce, byl pověřen, aby oslavili zahájení Deus Ex: Human Revolution. Ale to není jen nějaký přehnaně dlouhá reklama na hru, je to vážné zkoumání ostří nohy, paže, a oko náhradní technologie. Koukni na to níže, ale pozor - existuje několik obraz, který nemusí sedět i se slabšími žaludky.

Pokračovat ve čtení Eyeborg filmař zapálí oční kamera k dokumentu špičkové protézy (video)

Eyeborg filmař zapálí oční kamera k dokumentu špičkové protézy (video) původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 16:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Eyeborg projektu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat