čtvrtek 16. června 2011

Google vám pomůže spravovat vaši identitu online, ospravedlnit ty, marnost Upozornění

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:
Víte, že Google Upozornění můžete nastavit až na ping vám pokaždé, když někdo zmíní vaše jméno na internetu? Nebojte se, že nebyl sobecký, nebo cokoli, byl jsi jen chrání vaši identitu online. Google je dnes podporuje růst marnost Záznamy s jeho "Já na webu" funkce, nový segment Google Dashboard věnuje správě vaši identitu online, a zjistit, co lidé říkají o vás na světové stěnu koupelny, která je po celém světě web. Tato funkce umožňuje snadno nastavit upozornění s vašimi osobními údaji a obsahuje odkazy na nástroje pro správu identit a obsah odstranění, protože sedm miliard jiných lidí na této planetě nemusí přesně vědět, co se stalo ve vaší kanceláři je poslední vánoční večírek.

Google vám pomůže spravovat vaši identitu online, ospravedlnit ty, marnost Záznamy původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 12:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat