čtvrtek 16. června 2011

Griffin Beacon pro IOS zařízení nyní začíná dodávat, post-remote bydlení za pouhých 80 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/griffins-beacon-for-ios-devices-now-shipping-post-remote-livin/:
Jistě, mohli byste dostat Peel Ovoce proměnit váš iPhone do univerzální dálkové, ale pokud chcete, zcela bez drátů-řešení Griffin Maják je konečně k dispozici jako alternativa. Pokud budete připomenout, bateriově napájený základny - kontrolovány prostřednictvím dálkového ovládání je Dijit app - bere váš iPhone nebo IPAD Bluetooth signálu, převede jej na IR, a výbuchy příkazy k / zařízení V. Jsme strávili nějaký čas se přístroj na CES a zjistil, že balíček bude docela pěkné díky univerzální základ a relativně bezproblémové app. Pokud máte pocit nutkání přejít se, jak jste listovala kanály, 80 dolarů vám jeden z internetové stránky Griffin či Apple Store začíná dnes.

Pokračovat ve čtení Griffin Beacon pro IOS zařízení nyní začíná dodávat, post-remote bydlení za pouhých 80 dolarů

Griffin Beacon pro IOS zařízení nyní začíná dodávat, post-remote bydlení za pouhých 80 dolarů původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 03:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Griffin Technology , Dijit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat