čtvrtek 16. června 2011

Kalifornie se zastaví automatické telefonní seznam dodávky po tlaku z Verizon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:
My jsme dlouho věděli, papírové knihy jsou na ústupu , ale teď vidíme první umíráček pro nejtlustší ze všech. Kalifornie veřejných služeb Komise rozhodla, že již nebude poskytovat zarážky bytové telefonní seznamy lidí, pokud o to výslovně požádat - pohyb, který se očekává, aby se zabránilo 1.870 tun materiálu od vstupu do státu odpadu. Kaliforňané, jako každý jiný, je možné hledat Bílé stránky online, ale budou nadále moci požádat v tištěné podobě nebo na CD-ROM, pokud máte pocit staromódní. Pro tuto chvíli ale bude stát nadále lodi vlády a Bílé stránky Zlaté stránky místních firem (v post-Yelp světě, který se zdá staromódní). Co je především zajímavé na tom všem je, že tlak na ukončení automatického dodávky telefonní seznam pochází z nikoho jiného než Verizon, která montáž případ již v říjnu, citovat v obrovských lidských a přírodních zdrojů vyžaduje, aby se aktualizace telefonních seznamů, do rukou lidí každý rok. Samozřejmě, odhadované na 1870 tun odpadu je odvrácena zlomek 660.000 tun BanthePhoneBook.org říká, že tyto svazky vytvářet každý rok, ale tady je doufat, že to bude stačit, aby se ostatní státy berou na vědomí.

Kalifornie se zastaví automatické telefonní seznam dodávky po tlaku od Verizon původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digg | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat