čtvrtek 16. června 2011

ITRI ​​dotykovou technologií umožňuje špetka-k-zoom trdlo trubky libovolné velikosti (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/15/itri-touchscreen-technology-lets-you-pinch-to-zoom-boob-tubes-of/:
ITRI ​​dotykovou technologií umožňuje špetka-k-zoom trdlo trubky libovolné velikosti (video) Soustružení obyčejné zobrazení na multi-touch záležitost není přesně průkopnický čin, ale my jsme stále slintání nad průmyslového Technology Research Institute (ITRI) poslední dotykový umožňujícím . Tchaj-wan-založené vybavení nedávno chlubil novou přílohu, která lidi po dobu tvrdí, Netbooknews může dělat jakékoli velikosti displeje dotykové-přátelský. Jsme řekli, že nedůtklivý-feely příslušenství je stále ve vývoji, což znamená, že pravděpodobně nebude hit našem obývacím pokoji v dohledné době, ale naše prsty jsou mravenčení jen přemýšlet o možnostech. Hop na minulé přestávce vidět věci v akci.

Pokračovat ve čtení ITRI dotykovou technologií umožňuje špetka-k-zoom trdlo trubky libovolné velikosti (video)

ITRI ​​dotykovou technologií umožňuje špetka-k-zoom trdlo trubky libovolné velikosti (video) původně objevila na Engadget na st. 15 červen 2011 23:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netbooknews | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat