čtvrtek 16. června 2011

Deep Shot převody otevřít webové stránky z plochy do mobilu, sans čarodějnictví

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/16/deep-shot-transfers-open-websites-from-desktop-to-mobile-sans-w/:

Když jsme se poprvé četl o Deep Shot, byli jsme sice ohromeně, ale stejně zapůsobil. "Technologie" umožňuje "zachytit" současný stav internetové stránky na ploše a přenášet je do mobilních zařízení - vyfotit Google Map na plochu s multimediálním telefonem fotoaparátu se otevře stránka ve stejném stavu v telefonu, například. Zní to jako docela pěkný trik, co? No, to není. Abyste mohli používat Deep Shot, musíte nainstalovat aplikaci v mobilu, počítače a další zařízení, které chcete použít, s - což je ještě méně praktické, než Chrome do telefonu .

V současné době spolupracuje s Google Map a Yelp , ale mohly by teoreticky být použit s jakýmkoliv webu, který používá URI, nebo ty dlouhé adresy URL, které obsahují vyhledávací detaily, jako výchozí a cílové adresy, které poslal do Google Maps. Dalo by se také "převod" místo v jeho "aktuální stav" na e-mailu URI, nebo pomocí aplikace bezproblémově sdílet přes WiFi nebo Bluetooth s "odeslat na mobilní" tlačítko - což je pravděpodobně to, co Deep Shot dělá tady stejně, jen s další krok hozený do mixu. Péče navštívit zemi, kde si můžete zaplavat s Monster Loch Ness a jezdit růžový jednorožec? Hlava kolem přestávce přišli z videa Deep Shot, který kupodivu vůbec nezmiňuje požadovaného softwaru pro stolní počítače.

Pokračovat ve čtení Deep Shot převody otevřít webové stránky z plochy do mobilu, sans čarodějnictví

Deep Shot převody otevřít webové stránky z plochy do mobilu, sans čarodějnictví původně objevila na Engadget na čt. 16 červen 2011 12:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIT Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat