čtvrtek 5. května 2011

Keepin 'je reálný falešná: Sony NGP s Xbox 360 livrej se ukáže v Číně

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/05/keepin-it-real-fake-sony-ngp-with-xbox-360-livery-shows-up-in/:
Podívejte se teď pryč, Kaz , protože to vypadá, že to KIRF NGP je na dobré cestě k překonání skutečné řešení na trhu. Známý jako iReadyGo RG na čínském fóru CNGBA, nestydatá rip-off, je tento soubor být blízko-věrnou kopií Sony nadcházející konzoli se stejnou 5-palcový dotykový displej, i když není jasné, zda to bude mít také OLED přírody nebo stejné rozlišení. Další rozdíly jsou chybějící touchpad na zadní straně, stejně jako barva tlačítka 'schéma, které je nepochybně "inspirované" tím, že Xbox 360 ovladače. Zbytek rumored specifikace zahrnují 1GHz CPU Cortex-A8, 720p kameru, HDMI-out, a přehrávání videa kompatibilitu MP4, WMV, AVI a mnoho dalších. Ale co je nejzajímavější je, že zřejmě budeme svědky nějaké Android lásku, a opravdu, iReadyGo je v současné době nábor šesti nadřízeného Android vývojáře. Ani slovo o cenách a dostupnosti zatím, ale budeme pravděpodobně čekat na quad-core nabízí Sony, děkuji moc. Hlava kolem přestávka na výstřel z lesklého zpět na RG.

[Díky, RRW]

Pokračovat ve čtení Keepin 'je reálný falešná: Sony NGP s Xbox 360 livrej se ukáže v Číně

Keepin 'je reálný falešná: Sony NGP s Xbox 360 livrej se ukáže v Číně původně objevila na Engadget na čt. 05.5.2011 02:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Obskurní Kapesní počítače | zdroje CNGBA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat