čtvrtek 5. května 2011

POLYRO humanoidního robota může být postaven vám, vypadá spíše jako K-9, než C-3PO

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/polyro-humanoid-robot-can-be-built-by-you-looks-more-like-k-9-t/:

To může mít bližší podobnost k vzpřímený pes než člověk (check out ty uši!), Ale POLYRO tady je nejméně děsivé příklad do-it-yourself "robot, který jsme viděli doposud. Nejsme prodávány na humanoid je název jako zkratka (open source přátelský robot), a návod a montážní fotky jsou spíše náhodný, ale tato Rollin 'rover rozhodně skóre některé body za vzhled. Připravte se dostat dolů a špinavé s puzzle, vrtačku, a "bezpečnostní zařízení," před nejnovější přírůstek do své rodiny je připravena roll přes podlahu v obývacím pokoji na jeho iRobot základně . Instructables zveřejnil plný nákupní seznam, včetně 10,1-palcový netbook, ROS (Robot OS), a Kinect . Pokud máte pocit, statečný, jasné nějaký čas v plánu a místo v garáži po okruhu do našeho zdroje odkaz.

POLYRO humanoidního robota může být postaven vám, vypadá spíše jako K-9, než C-3PO původně objevila na Engadget na st. 04.05.2011 20:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear , Plastová Pals | zdroje Instructables | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat