čtvrtek 5. května 2011

Bílý hrad nabízí on-line objednávání, ale dělá si nechat gauč pro pick-up

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/white-castle-offers-online-ordering-but-makes-you-leave-couch-fo/:
Myslíte si, touží po hamburgery, ale také chtějí minimalizovat interakci s ostatními lidmi? Pak si jednorožec-bílý rytíř na koni přijel, v podobě nového White Castle je on-line objednávání služeb. Myšlenka není tak šikovný jako Domino ve Velké Británii-pouze SMS objednání , tato funkce je valivý do všech 400 US místech. Na webových stránkách umožňuje "přizpůsobit svůj pytel", ale prosím, to také má dost vysoké (nebo neexistující?) Limit na množství, což znamená, 1.000.000 Bacon a Cheddar Jezdce bude vám zpět 1.190.000 dolarů. To by mohlo být chyba nebo vlastnost, v závislosti na hlad jste. Je smutné, že bez ohledu na to, jak velký objednávky budete ještě muset jít do společného hamburger si ji vyzvednout - doručení je stále jen krásný, krásný sen. Možná, že je partner s MIT pro tisk-on-demand služby.

Bílý hrad nabízí on-line objednávání, ale dělá si nechat gauč pro pick-up původně objevila na Engadget na st. 04.05.2011 21:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroje White Castle | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat