čtvrtek 5. května 2011

Harman Kardon je MAS 102 stereo má drobná profil, luxusní vzhled a odpovídající 999 dolar cenovka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/harman-kardons-mas-102-stereo-has-a-petite-profile-luxury-look/:
Harman Kardon se odklonila od své strohý design jazyka na příležitosti a přijít s nějakým pochybné estetické výsledky , ale její nejnovější kompaktní systém stereo sportovní čisté a klasické linie , pro které / H K je známý. Samozřejmě, že vzhled není všechno, takže MAS 102 smyčky skladby ve vaší lebky pomocí dvou-kanálový zesilovač 65W, pět-palcové basové poloviny řidičů, a jeden-palcový waveguided kopulové výškové měniče. MAS 102 má také duální USB porty pro přístup k digitální hudbě a phono vstup pro ty, kteří dávají přednost získávání melodie ze staré školy gramofonu. To ale není všechno zvukové blaženost, nicméně, jako volitelné dokovací stanice (prodává se samostatně), je potřeba připojit iDevice dle vašeho výběru. To je do očí bijící opomenutí pro stereo, které stojí těsně pod velký - ale odpouští chyby, které by mělo být snadné pro formu-over-davu funkce. Více informací lze nalézt v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Harman Kardon je MAS 102 stereo má drobná profil, luxusní vzhled a odpovídající 999 dolar cenovka

Harman Kardon je MAS 102 stereo má drobná profil, luxusní vzhled a odpovídající 999 dolar cenovka původně objevila na Engadget na St. 04.05.2011 22:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Harman Kardon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat