čtvrtek 5. května 2011

Barnes & Noble k vydání nového e-čtenáře, dle papírů podání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/04/barnes-and-noble-to-release-new-e-reader-according-to-securities/:

Nestává se často, že bychom si slovo nový gadget formou podání SEC, ale Barnes & Noble se rozešla s tradicí s 8-K zprávy, který odhaluje své záměry představit nový e-reader . Formulář, podal dneska říká, že společnost "uvedla, že očekává, aby oznámení na 24 květnu 2011, pokud jde o zahájení nového eReader zařízení," a pokračuje říkat, že formulář byl podán "pouze pro splnění požadavků nařízení FD. " Uvedeného nařízení byl instated v roce 2000 k řešení obav z insider tradingu. Vše, co zní dobře pro nás, ale my jsme si tam byl klauzuli, která požaduje, aby patří spec list. Vzhledem k kout barev právě dostal Froyo , je možné, že budeme svědky Honeycomb verze přijde na 24.? Vypadá to, že budeme muset počkat a uvidíme.

Barnes & Noble k vydání nové e-reader, podle papírů podání původně objevila na Engadget na st. 04.5.2011 20:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Barnes & Noble | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat