úterý 29. března 2011

Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM
Vidíme NFC čipy se ukazovat a lechtání innards více a více mobilních zařízení, ale tímto tempem to bude věky, než uvidíme nějaké vlastní proniknutí na trh. Gemalto může mít jen skok-začal proces, který s novým NFC na SIM karty design, který je certifikován MasterCard PayPass . Je to podobné společnosti Zuckerberg na SIM projektu jsme slyšeli o tom minulý měsíc, ale tentokrát je to bezdrátově platit za nápoje a ne bezdrátově říkat svým přátelům, jak moc si prostě musel pít. To znamená, že blízko-oblasti bezdrátových platby, by mohla být uvedena do téměř každé GSM telefon na světě, také umožňující bezpečné on-zařízení transakcí, stejně jako přidávat více minut předem-placené telefonní. To je řekl, aby byl začátek "masové komerční roll out," dává nám naději, že brzy zapomněl naše peněženky doma bude funkce a ne chyba.

Pokračovat ve čtení Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM

Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 15:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gemalto | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat