úterý 29. března 2011

Netflix Kanada oznámila nové nastavení správu šířky pásma pro uživatele limitován

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/28/netflix-canada-announces-new-bandwidth-management-settings-for-c/:
Druhý bit zprávou pro kanadské Netflixers v méně než 24 hodin se zabývá jiných naléhavých problémů, jimž čelí služby v Great White North: šířka pásma čepice. Zatímco oni existují v USA, mnoho kanadských Poskytovatelé internetových služeb zavedli maximální povolené množství dat na mnohem nižších úrovních a mohou se dále snížily, pokud nedávné rozhodnutí CRTC na použití-založené fakturace stojí . V odezvě, začíná dnes Netflix.ca účtů mají nový Správa Video nastavení kvality, která umožňuje uživatelům vybrat dobrý / lepší / nejlepší bitrate jako výchozí pro své video proudů. Podle Hunt blogu CPO Neil, který byl dříve sledoval 30 hodin Netflix by obvykle spotřebují až o 30 GB dat, zatímco nyní to mohou být tak nízké, jak 9GB pod "Dobrá" nastavení. Samozřejmě, že svržení bitrate znamená snížení kvality obrazu podle toho, přes sliby, že "zkušenost je i nadále velký." Dokonce s HD audio a 5,1 dispozici, PQ pravděpodobně není vaše nejvyšší prioritou, pokud jste se obrátil na streaming, ale to se teprve uvidí, pokud zákazníci najít vhodný kompromis, a to, zda jde o podobnou možnost uživatelé v USA čelí podobně omezené připojení .

[Díky všem, kdo poslal to v]

Netflix Kanadě oznamuje nový management nastavení šířky pásma pro uživatele limitován původně objevila na Engadget na po. 28 březen 2011 23:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netflix Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat