úterý 29. března 2011

Myslící stroje bliká zpět do roku 1968 za lekci v počítačové logiky, kotlety (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/the-thinking-machines-flashes-back-to-1968-for-a-lesson-in-compu/:

Dalším prašné drahokamu vynořila z vinobraní zlatý důl, který je AT & T Tech kanál archiv, a tohle je plná užitečných informací a některé klasické Jetsons-styl animace. myslící stroje jámy člověka proti počítači vysvětlit, jak to důvod, a to tak, s soundtrack, který je přímo ven, dobře, 1968. Není divu, že je film obsazen obří tlačítka-obtěžkaný rozvaděče, brzy počítačová grafika, dámy sportovní úly a pánové houpací nešťastné vousy, ale pokud to nebude to pro vás, ale také nabízí skutečné perly jako je tento: "Best of všechny, nikdy nudit. Stejně jako ostatní stroje, mohou dělat stejné monotónní pracích po celý den, aniž by si stěžovat. " Někdo by měl říci, že se nespokojení Roomba s bydlištěm v naší hale skříni. Podívejte se na celé video v celé své slávě dne po přestávce.

Pokračovat ve čtení myslící stroje bliká zpět do roku 1968 za lekci v počítačové logiky, kotlety (video)

Myslící stroje bliká zpět do roku 1968 za lekci v počítačové logiky, kotlety (video) původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 03:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AT & T Tech kanál | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat