úterý 29. března 2011

Motorola oficiálně Xoom přistání v Británii příští týden, musí ještě dokončit ceny a SKU

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/motorola-xoom-officially-landing-in-uk-next-week-still-has-to-f/:
Stejně jako my milujeme naše rumormongering, dobrý tvrdý potvrzení nikdy scestí kolem těchto částí, a právě jsme slyšeli přímo z Moto, že jeho Xoom tableta přijede v Británii příští týden. Když přesně, nevíme, ale hlavní prodejců elektroniky všechno bude hrát svou úlohu - Dixons (a její dceřiné společnosti Currys a PC World), plus Carphone Warehouse byly konkrétně jmenoval. Pokud jde o ceny, které jsme viděli docela silné náznaky, že to bude 500 liber pro WiFi-jediná verze a 600 liber pro 3G-vybavené jedno, když tam žádné bezprostřední potvrzení o tom, které (nebo-li oba) přijede příští týden. Ať tak či onak, důležité je, že jako první na světě voštinová tablet bude v prodeji v nějaké formě, hned jak příští britské fiskální rok začne.

Motorola oficiálně Xoom přistání v Británii příští týden, musí ještě dokončit cen a SKU původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat