úterý 1. března 2011

RIP, Danger, 2002 - 2011: Microsoft axing servis na 31. května T-Mobile slibuje zákazníkům 'snadný přechod'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/rip-danger-2002-2011-microsoft-axing-service-on-may-31st-t/:
Ale no tak, viděl jste to přichází: Kin zastoupená, co mělo být Danger znovuzrození pod deštníkem dolaru Microsoft Half-miliardy- - a když to propadlo, tam nebyl opravdu budoucnost pro tyto lidi v kartách. Obdrželi jsme dnešním prohlášení od T-Mobile lámání zprávu, že nebezpečí je cloud služby budou vyřazeny z provozu po 31. května a problém s Sidekicks je, že oni jsou více či méně těžítka bez připojení k serverům Nebezpečí je ... takže pokud jste ještě jedním, ty jsi určitě budeme potřebovat nový telefon. Pro část T-Mobile, říkají, že oni budou "poskytovat nabídky ... napomoci tomu, aby snadný přechod" ze starého telefonu do nového, a oni budou sdílet tyto nabídky v nadcházejících týdnech. Kdyby nic jiného, nebyli bychom překvapeni, kdyby dopravce prostě čeká na své všichni-nový, Samsung-dělal, Android-poháněl Sidekick být připravena v nadějích, že oni budou moci ponechat lidi v Sidekick násobně, i když Nebezpečí je pryč. Jsou také poskytuje on-line nástroje a aplikace Sidekick k získání dat z přístroje, takže nelze říct, že to nedělají všechny správné věci s ohledem na situaci. Smart společnosti Microsoft, aby se ujistil prohlášení pochází od T-Mobile, taky, protože to znamená, že dopravce může dostat ven před panice před tím, než začne. Viz úplné prohlášení po přestávce.

Pokračovat ve čtení RIP, Danger, 2002 - 2011: Microsoft axing servis na 31. května T-Mobile slibuje zákazníkům 'snadný přechod'

RIP, Danger, 2002 - 2011: Microsoft axing servis na 31. května T-Mobile slibuje zákazníkům 'snadný přechod' původně objevila na Engadget na út. 01.03.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat