úterý 1. března 2011

Comcast CEO hovoří o fúzi, 'cool nových zařízení' jako IPAD a proč nemá strach Netflix

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/comcast-ceo-talks-about-the-merger-cool-new-devices-like-the/:
Nyní, že svět má pár týdnů si zvyknout na nové Comcast / NBC tuto spolupráci (ale není to ošklivé fialové logo), CEO Brian Roberts hovořil s Wall Street Journal o plánech do budoucna, včetně jeho tvrzení, že Netflix je vlastně dobrá věc pro jeho společnost. Roberts jen Netflix jako novou verzi repríz a vysvětlil svůj názor, že to zvýší hodnota obsahu NBCUniversal a znovu opakuje prohlášení o dříve nižší-než-očekávané ztráty účastníka je vázána více na ekonomiku než cokoliv jiného. Kromě soft popíchnutí, on diskontovaných možnost, že Comcast mohl zahájit své vlastní internetové video služby pro non-kabel předplatitelů, tlačí vizi přidání internetové streamování videa možnosti pro stávající zákazníky a vysvětlovat, jak oni by "mohli používat zařízení, která jsou chladné a nové, že se obvykle kupují sami, se nyní řídit a komunikovat se zařízením, které také milují, což je zbrusu nový vysoký def 3-D TV . " Samozřejmě, že to nevypadá jako že jsme blíže k volbě vlastní rozhraní pro procházení obsahu, ale s pěkně určené aplikace pro tablety , telefony a připojení televizorů možná platformu pro budoucí inovace on reference má něco pro nás, na co těšit Koneckonců - jsme za nový kabel boxy, které nemají sát být dobrý začátek.

Comcast CEO hovoří o fúzi, 'cool nových zařízení' jako IPAD a proč se nebojí Netflix původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 23:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hollywood Reporter | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat