úterý 1. března 2011

Microsoft Rahul Sood říká každý počítačový průmysl exec by měly používat MacBook

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:
Voodoo zakladatel Rahul Sood nikdy vystříhala z diskuse - on skvěle řez dort s MacBookem Air během jeho držby u HP - a dnes je to vyjádření jeho lásku k hardware Apple ze své kazatelny jako exec Microsoft . "Každý manažer v odvětví osobních počítačů by měl používat notebook Apple," Sood tweeted dnes, znamenat, že oni byli kvalitnější než ty, které přicházejí s Windows ve výchozím nastavení. Že jistě zní trochu jako výstřel na Microsoft, ale podle ConceivablyTech on může být ve skutečnosti ukazuje na svého bývalého zaměstnavatele, HP, jako řada soukromých aktualizace bodu postavení na neochotě HP soutěžit na high-end notebooku trhu. "Mohli bychom to udělat - stačí několik let trpělivosti, a investice do našich nástrojů / procesů," údajně zpráva zní: "Jsme opravdu mohl udělat [...] ... zejména s webOS. Co kombinaci, která by byla. " Jsme vlastně docela spokojeni s našimi Envy 14 - nedostatek záření displej stranou - ale nemůžeme divit, pokud to bylo coulda contender s Voodoo DNA na palubě.

Microsoft Rahul Sood říká každý počítačový průmysl exec by měly používat MacBook původně objevila na Engadget na út. 01.03.2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat