úterý 1. března 2011

Saab ukazuje Android-založené IQon v-car infotainment systém

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:
Nemusí to být první produkovat Android-se sídlem v-car infotainment systém, ale Saab je potápění bez rozmyslu do boje s novou platformu IQon, že je to právě odhalen na autosalonu v Ženevě. Je to nejen balení obvyklé navigační a zábavní funkce, ale je svázán do sítě senzorů v autě toto opatření vše od rychlosti vozidla na vnitřní a vnější teploty na pozici slunce. I když je to docela působivé na jeho vlastní, Saab bude také něco navíc a dělat všechny těchto informací třetí-party vývojářů i když API, které budete moci využít k výrobě svých vlastních aplikací - který bude (uhodli jste ní) je k dispozici prostřednictvím vlastních Saab App Store. Bohužel, to není jasné, kdy se nový systém bude skutečně k dispozici pro spotřebitele, ale Saab se již používat do vozového parku zkoušky automobilů, a to je nyní ukazuje ho v jeho nové auto pojetí PhoeniX v Ženevě. Hlava na minulé přestávce na krátkou ukázku videa.

Pokračovat ve čtení Saab ukazuje Android-založené IQon v-car infotainment systém

Saab ukazuje Android-založené IQon v-car infotainment systém původně objevila na Engadget na út. 01.3.2011 16:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Saab | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat