úterý 1. března 2011

Kolekce vozů Bentley IPAD, iPhone, BlackBerry a případy jsou vyrobeny z bohaté, non-Corinthian kůže

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/bentley-collection-ipad-iphone-and-blackberry-cases-are-made-o/:
Kolekce vozů Bentley IPAD, iPhone, BlackBerry a případy jsou vyrobeny z bohaté, non-Corinthian kůže
Pokud chcete dát své IPAD stejné cosseting vaše pozadí dostává, když slot do sportu kbelíky ve vašem Continental GT pak, dobrý chlap, je štěstí. Bentley je "luxusní kožená partner" Ettinger, který zajišťuje, povrch vozidel je zbavený ze zvířecí kůže, uvolňuje řada případů gadget na pokrytí vašich IPAD , iPhone nebo BlackBerry - ačkoli to je nejasné přesně, který model pro druhé. Ceny? Díváte se na 45 liber za jednu z telefonu nebo pouzdra 89 liber pro IPAD-tříděný model. To je asi 73 dolarů a $ 145, příslušně, a hodně peněz za málo schovat. Pokud jste stále ještě odradit je tu další snímek z tablet-klížil verze a tisková zpráva níže. Ti, nejméně, jsou zdarma.

Pokračovat ve čtení Bentley Kolekce IPAD, iPhone, BlackBerry a případy jsou vyrobeny z bohaté, non-Corinthian kůže

Kolekce vozů Bentley IPAD, iPhone, BlackBerry a případy jsou vyrobeny z bohaté, non-Corinthian kůže původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 20:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat