sobota 11. prosince 2010

Kin Studio uzavření 31. ledna Verizon nabízí zdarma telefonů postižených zákazníků

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Ačkoli poslední hřebík v Microsoft Kin rakev musí být ještě poklepal na místo, software, který z pár nešťastný telefony podivně přesvědčivé brzy dostat sekeru. Přijďte 31. ledna Kin Studio bude více, účinně kastrovat stávající Kin telefony tím, že odstraní je z oblak. Budou i nadále moci volat, posílat SMS, e-mail, prohlížet web a dokonce streamovat hudbu přes Zune Pass, ale jejich dříve žít homescreens stane mrtvé, zbavené sociální sítě funkčnost - a zůstane ve skutečnosti přilepená na jejich velmi Poslední aktualizace stavu, podobně jako rozbité hodiny. Jejich on-line úložiště obrázků, videa a kontakty přestanou existovat, když můžete zálohovat do osobního počítače, pokud budete jednat nyní. Naštěstí, Verizon Zdá se, že chápe, že ne všichni zákazníci Kin budou spokojeni s zombiephone, a přijala drastická opatření, aby jim pomohla ven - přes 31 březen 2011, Kin mohou majitelé obchodu, v pro volný 3G telefon dle vlastního výběru . Jak milé. Najít plné Verizon FAQ na přechodu u nás větší pokrytí vazby, zatímco vy truchlit opuštěné zařízení.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Kin Studio uzavření 31. ledna Verizon nabízí zdarma telefonů postižených zákazníků

Kin Studio uzavření 31. ledna Verizon nabízí zdarma telefonů postižených zákazníků původně objevila na Engadget na So. 11.12.2010 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WPCentral | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat