sobota 11. prosince 2010

Shogun Bros Chameleon X-1 myš vychloubá jeho skryté gamepad

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/shogun-bros-chameleon-x-1-mouse-flaunts-its-hidden-gamepad/:
Ne, vaše oči nejsou klame vás - ani jeden kousek. Díváte se na PC gamepad vestavěné do dna myši, a ne fádní jeden u toho. Je to tzv. Shogun Bros Chameleon X-1, a pokud jste právě zamilovala, máme strach, není tam žádný doporučenou cenu, data expedice nebo způsob, jak koupit to ještě. Co víme, je slíbil specifikace, které zahrnují 5-fázi nastavitelný 1600dpi optický senzor s 125Hz hlasovacích sazby - což sice zní poslední generace -, který se připojuje k počítači přes Windows USB dongle sportovní 2,4 GHz bezdrátové. K dispozici je 14 tlačítek ve spodní části, 7 na vrcholu, a společnosti podpory stránku naznačuje zařízení má force feedback stejně. Nejsme strašně vzestupnou na "sophisticed Norsko severské Chip Systém" regulátor zřejmě má, ale usoudil, že jsou tři velmi legitimní vypadajících snímků zařízení v naší galerii níže, nebudeme se odepsat ještě dost.

Shogun Bros Chameleon X-1 myš vychloubá jeho skryté gamepad původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 21:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Shogun Bros | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat