sobota 11. prosince 2010

Námořnictvo je prototyp železničního zbraň projektil hity Mach 7 na 33 megajoulů, naše srdce přeskočit beat (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Železniční zbraně hrají hlavní roli v téměř každé vymyšlené bitvě o budoucnost, ať je to obří roboti bojují za kontrolu nad vnitřní koule nebo poslední zbývající člen týmu Noble bojování mimo Paktu invazi tak dlouho, jak je to možné. Jsou to věci z geeky snů, a to díky americké námořnictvo , že jsou blíže k nasazení než kdy jindy. Před třemi lety naše moře-nesená síly řízené 8 megajoule výbuch , nyní jeho výzkumníci se více než ztrojnásobily, že: 33 megajoulů urychlení střely pomocí magnetů. Tato pravomoc znamená rychlosti Mach 7 pro slimák a současný rozsah 100 mil, i když naděje je nejméně dvojnásobná, že v době, kdy tyto věci začít hledat sami namontovat na palubách bitevních lodí v roce 2025. Na tom místě oni budou snížit potřebu místnosti plné prachu poplatků a související nebezpečí, které přicházejí spolu s výbušnými shelly, ale budou muset dělat cestu pro to, co vypadá, že je sklad plný kondenzátorů. K dispozici je video, co v akci níže, a budete litovat, pokud jste si ho ujít.

[Díky, Jacob L.]

Pokračovat ve čtení námořnictva prototyp železničního zbraň projektil hity Mach 7 na 33 megajoulů, naše srdce přeskočit beat (video)

Námořnictvo je prototyp železničního zbraň projektil hity Mach 7 na 33 megajoulů, naše srdce přeskočit beat (video) původně objevila na Engadget na so. 11 prosinec 2010 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fox News | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat