sobota 11. prosince 2010

Nexus S recenzi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/nexus-s-review/:
To může být obtížné sledovat telefonu, jako je Google Nexus S ve světě již obydlených tolik vynikajících zařízení Android. Nejen, že výrobce tento telefon dělat sérii telefonů, které jsou všechny v podstatě stejné ( Galaxy S linky), ale bezpočet dalších OEM jsou pryč startem na hardware pro tuto platformu. Samozřejmě, Nexus S je rozhodně jiný telefon úplně. Sbírání kde společnost Nexus One skončil, S Google pokračuje v dědictví vytvořit samostatný, "čistý Android" telefonu zkušenosti, zdánlivě méně zaměřené na tradiční i více směrem k vývojářům. Na rozdíl od neúspěšný experiment Nexus One, Google se zdá být s realističtější přístup k S, telefon se bude prodávat přes Best Buy (a Carphone Warehouse přes rybník), což naznačuje, že společnost má větší plány pro toto zařízení .

A co to je zařízení - Nexus S se může pochlubit 1GHz CPU Hummingbird, 512 MB RAM, 4-palcový, 800 x 480 zakřivené Super AMOLED displej (daboval Contour Display), 16 GB úložného prostoru, 5 megapixelovým zadní a VGA front-čelí fotoaparát a okolí schopnosti oboru komunikace. Ale hardware je jen polovina příběhu zde - velkou novinkou je, že Nexus S vitríny další hlavní vývoj OS Android, a to, perníku (nebo verze 2.3). Tato aktualizace je dodáván s zabil nových funkcí vedle některých vylepšení uživatelského rozhraní, které ukazují, Google není zpomaluje, když přijde na tlačit svůj mobilní operační systém dopředu. Tak je Nexus S skutečný standout ve světě Android, nebo je to více "mě příliš" tech jsme viděli v poslední době? Přečtěte si o po přestávce pro úplný přehled Engadget zjistit!

Galerie: Nexus S recenzi

Pokračovat ve čtení Nexus S recenzi

Nexus S přezkoumání původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 19:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat