sobota 11. prosince 2010

Android Market aktualizace zefektivňuje obsah, atomovky karty, demontuje 24-hodinový návrat politiky uklidnit vývojářů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Aktualizace byly přichází rychle a zběsile, aby je Google Android Market na pár týdnů, teď, ale to je největší posun ještě - to rezavé tab-rozhraní je venku, nahradit rotující kolotoč stahovatelný obsah, a jediné rolování tabule Informace pro každého app. A co víc, zdá se, že Mountain View slyšel výkřiky herní společnosti , zejména, jak je to tu pár velmi zvláštní změny, z velké části zaměřen na ně - velikost kryt na jednotlivé aplikace, byl zvýšil na 50 MB, a Android Market je slavný 24 -hodinový návratové politiky je už žádná. Budete ještě 15 minut na rozhodnutí, zda chcete software, nebo raději náhradu, snad dost dlouho na to, aby to základní test, ale tam už není dost času na dokončení hry v jednom sezení před lstivě dávat to pass . K dispozici je také několik za-the-scenes změny, které by měly pomoci ujistěte se, že uvidíte pouze aplikace zařízení, může skutečně běžet, založené na velikosti obrazovky, hustota pixelů a podporu OpenGL. Google tlačí aktualizace každých Android 1,6-a-nad přístrojem v průběhu několika příštích týdnů, takže můžete očekávat, že vaše aplikace nákup svět zase obrácený včas pro vánoční náladu.

Android Market aktualizace zefektivňuje obsah, atomovky karty, demontuje 24-hodinový návrat politiky uklidnit vývojáři původně objevila na Engadget na so. 11.12.2010 11:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Vývojáři Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat