pátek 28. října 2011

HP změny mysli, bude mít PC divizi po tom všem

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/flVZR4zIaNY/hp-changes-mind-will-keep-pc-division-after-all.ars:

I přes uvedené lhůty , Meg Whitman dnes oznámily, že Hewlett-Packard nebude spin off, prodat, nepřeloží, hřídel nebo zmrzačit společnosti Personal Systems Group, divize odpovědná za výrobu počítačů. Místo toho se PSG nadále součástí společnosti, a to nejméně do doby, než změny ve vedení HP své mysli znovu.

"HP objektivně hodnotit strategické, finanční a provozní dopady předení z PSG," řekl Whitman ve svém prohlášení . "Je jasné, že po naší analýzy vyplývá, že vedení PSG v rámci HP je vhodný pro zákazníky a partnery, právo akcionářů, a právo pro zaměstnance. Společnost HP se zavázala k PSG, a společně jsme silnější. "

Změna srdce přichází příliš pozdě, kteří přežili Palm akvizice společnosti HP . Ale i přes chybné kroky nyní-pranýřován HP bývalý generální ředitel Leo Apotheker, Personal Systems Group udržel vedení v prodeji osobních počítačů s 40,7 miliardy dolarů v příjmech za fiskální rok 2010.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat