pátek 28. října 2011

FCC je "Připojení Americe fondu přesměrování telefonních poplatků, aby venkovské širokopásmové

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/fccs-connect-america-fund-redirects-phone-fees-to-provide-rur/:
Federal Communications Commission nedávno představila nový plán, který bude oprava 8 miliard dolar fondu, který je v současné době slouží k "dotování telefonní služby ve venkovských oblastech a pro chudé", ukazuje, že peníze na buildouts V ambiciózních venkovských širokopásmové iniciativy . Většina kritiků naznačují, že stávající model je poplatek výrazně zastaralá a ve skutečnosti podporuje "zvrácené schémat dopravci stimulovat určité druhy provozu telefonu." Není divu, že předseda FCC Julius Genachowski řekl, že "neočekává" telefon pro zvýšení sazeb pro většinu spotřebitelů a agentury v současnosti odhaduje 2,2 miliardy dolarů úspor z poplatků, které jsou v současnosti vyplácené telefonní společnosti. Politika stranou, cílem je poskytovat širokopásmový přístup (nicméně to je definováno), aby každý Američan do konce tohoto desetiletí, s Genachowski vtipkovat: "Bereme systém určený pro Alexander Graham éry Bell rotačních telefonů a modernizaci pro době Steve Jobs a internetu budoucnosti si představoval. " Jistá, že víc než jen práce se vize budoucnosti spojené , ale my jsme v souladu se zásadou, Jules.

Pokračovat ve čtení FCC ​​je "Připojení Americe fondu přesměrování telefonních poplatků, aby venkovské širokopásmové

FCC je "Připojení Americe fondu přesměrování telefonních poplatků, aby venkovské širokopásmové původně objevila na Engadget na čt. 27 říjen 2011 18:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FCC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat