čtvrtek 27. října 2011

Multi-Gigabit bezdrátových širokopásmových na dosah, limitovaný datové tarify smíchu v naší tváře

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/multi-gigabit-wireless-broadband-within-our-grasp-capped-data-p/:
Bring It On, LTE Advanced . V případě, že jste hledali způsob, jak sníst svůj datový tarif capped rychleji, výzkumník ze společnosti Samsung prohlašuje, že rychlost až 5.5gbps (ano, s ag) může být dostupná během příštích pěti let - tak dlouho, dokud všechny zarovnání hvězdy, to je. Jerry Pi demonstroval nápad, který zahrnuje použití milimetrových vln spektra, které leží mezi 3 GHz a 300 GHz. Je-li - a to je velká-li - spektrum může být zajištěna, další překážkou je technickou výzvu nasazení bezdrátové širokopásmové sítě na tak vysokých frekvencích, dokonce i malé molekuly kyslíku, natož zdi a stromy, by se snadno rozbít Signál v tomto rozsahu. Pi se zmíní, že on a jeho kolegové vědci pracují na pár nápadů, jak obejít tyto překážky a nastiňuje vše ve významných detailu v jeho prezentaci 100 + snímek, který je k dispozici níže. Nechápejte nás špatně: idea údajů o širokopásmovém připojení rychlostí nárazu 5.5gbps nás slintat, ale určitě je třeba přijít s neomezeným plánu. Stačí říct ".

Multi-Gigabit bezdrátových širokopásmových na dosah, limitovaný datové tarify smát v našem obličeji původně objevila na Engadget na čt. 27 říjen 2011 10:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj GigaOm | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat